Du er landet på Køleskabe.dk, det helt rigtige sted at finde køleskab. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle køleskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Smeg S8L1721F køleskab

Første anbefaling på listen er fra mærket Smeg.

Det bedste tilbud på “Smeg S8L1721F køleskab” vi har fundet er hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 8499,-

Forhandlerens beskrivelse:
Giv dine fødevarer den mest optimale opbevaring med Smeg.
Det enkle og stilfulde design på S8L1721F køleskabet passer i ethvert køkken.
Det integrerede køleskab har en god kapacitet på 311 liter, fordelt på fem glashylder og en grøntsagsskuffe.
Hylderne…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Smeg FAB10HLCR5 Venstrehængslet Køleskab creme

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Smeg FAB10HLCR5 Venstrehængslet Køleskab creme til kun 7574,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk lille køleskab, der kan opbevare alt det vigtigste.
Smegs FAB10HL5 køleskab er skabt i det ikoniske 50’er design, der med garanti passer ind i ethvert hjem. Det kompakte køleskab har en kapacitet på 135 liter, hvor du både kan opbevare mad- og dr…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Smeg FAB10RCR5 køleskab creme

Næste anbefaling er “Smeg FAB10RCR5 køleskab creme”.

Dagens bedste tilbud på “Smeg FAB10RCR5 køleskab creme” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 6699,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Retro køleskab fra Smeg, som er inspireret af 50’erne.
Køleskabet er udstyret med adskillige smarte funktioner, du får bl.a.
LED-lys, som får brugervenligheden i top.
Derudover har køleskabet en kompakt fryser på 17 liter, hvilket betyder, at du også har…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Smeg FAB5LBL5 Venstrehængslet Køleskab sort

Produkt nummer 4 på vores “køleskab-liste” er Smeg FAB5LBL5 Venstrehængslet Køleskab sort som du lige nu kan købe for 6532,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Skab en fed stil i hjemmet med Smeg.
Det ikoniske design er skabt i en smart retro 50’er stil, som vi kender det bedst.
Takket være den kompakte størrelse med en kapacitet på 38 liter, passer køleskabet perfekt ind i hjemmebaren eller i mindre hjem. Retro…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: Smeg FAB5LPK5 Venstrehængslet Køleskab pink

Sidste produkt på vores liste er Smeg FAB5LPK5 Venstrehængslet Køleskab pink som vi har fundet til 6165,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Skab en fed stil i hjemmet med Smeg.
Det ikoniske design er skabt i en smart retro 50’er stil, som vi kender det bedst.
Takket være den kompakte størrelse med en kapacitet på 38 liter, passer køleskabet perfekt ind i hjemmebaren eller i mindre hjem. Retro…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste køleskab i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse køleskab:

Dyreste Køleskab på listen er Smeg S8L1721F køleskab fra KitchenOne.dk med en pris på 8499.00. Billigste udvalgte Køleskab er Scandomestic SKB 182 W – Fritstående køleskab med fryseboks som du kan købe for 2538.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 5961 kr. – de 5 Køleskab vi har fundet koster i gennemsnit 231742.4 kr.
Ovenstående Køleskab data og priser er hentet fra 10 butikker (KitchenOne.dk, Barlife.dk, Homeshop.dk, Maxigastro.com, Elgiganten, Kai Berntsen ApS, HvidevareShoppen.dk, Mammashop.dk, ScandiHills.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Køleskab tilbud er opdateret i dag 08-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køleskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Køleskab blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køleskab:

5 ting du skal tænke over, når du skal have nyt køleskab

Det er nødvendigt en gang imellem: At skifte hvidevarerne ud. De holder ikke evigt. Så på et eller andet tidspunkt – og nok flere gange i løbet af dit liv – skal du have et nyt køleskab. Så er der nogle ting, der er gode at tænke på.

Et nyt køleskab er ikke en helt lille investering. Det er en beslutning, man bør overveje grundigt. For det første, fordi det koster mere end en pose mel eller en flaske sodavand. Men også fordi det er noget, du kommer til at bruge hver dag i mange år. Faktisk bruger du det konstant, fordi det konstant holder din mad kølig. Så du bør lægge lidt energi i at finde det helt rigtige køleskab, som du bliver glad for.

Tænk på formålet

Først og fremmest skal du tænke på formålet, når du skal have nyt køleskab. Der er nemlig forskellige typer af køleskabe. Så skal du bruge et køleskab til dine madvarer eller et vinkøleskab til dine vine? Skal du bruge et køleskab med en fryseboks, så du også kan fryse et par ting, eller skal det være rent køl?

Det lyder enkelt, men det er vigtigt at tænke på. Du bør overveje, hvad du skal bruge køleskabet til. Ellers risikerer du at købe et, der ikke lever op til dine forventninger. Så overvej først dine forventninger.

Tænk over størrelsen

Du bør også tænke over størrelsen. Måske giver det sig selv, fordi det skal passe ind i skabet i køkkenet. Så må du måle efter og lede efter et køleskab med de mål.

Nogle gange giver det dog ikke helt sig selv. Er du enlig, kan det fx være, at du gerne vil have et lille køleskab. Det er mere økonomisk i drift, og kan være fint, hvis du ikke har brug for så meget plads. Er I en stor husstand, skal der måske nærmere et ekstra stort køleskab til.

Tænk på indretningen

Det vil have en betydning for dig i hverdagen, hvordan køleskabet er indrettet. Det er gerne relativt ens, og du vil kunne flytte hylderne hhv. op og ned. Men du skal kunne lide den indretning, der er muligt i skabet.

Har du nogle specielle ønsker, skal køleskabet kunne leve op til dem. Det kan være en ekstra stor grøntsagsskuffe, plads til alle æggene fra hønsene eller en hylde, der er god til øl og sodavand. Uanset hvad dine ønsker til indretningen er, skal skabet kunne leve op til dem. Kun sådan vil du blive rigtig glad for det i længden.

Tænk på energimærkningen

Det er også værd at overveje energimærkningen. Kig på mærkningen på de køleskabe, du overvejer. Har du flere at vælge imellem, kan du vælge det med den bedste mærkning.

Energimærkningen har betydning for forbruget. Det har indflydelse på, hvor meget strøm du kommer til at betale for. Det har selvfølgelig også en betydning for miljøet, medmindre din husstand får helt grøn strøm.

Sæt dig ind i, hvad energimærkningerne betyder, og hvad der er bedst. Så kan du også vælge køleskab ud fra, hvor meget det vil koste dig i drift – og hvor meget det vil koste miljøet.

Husk også udseendet

Det er også helt okay, at du tænker lidt over det ydre. Udseendet på skabet. Det skal gerne passe ind i dit køkken, så det falder i med resten af rummet. Det vil være irriterende for dig, hvis det slet ikke passer ind.

Der kan være stor forskel på udseendet på køleskabe. Der er fx hvide skabe og metalfarvede skabe. Du kan også vælge et, der kan gemmes væk bag en låge, så du først ser det, når du åbner det.

Vælg et køleskab, som du godt kan lide, og som passer ind i dit køkken. Du skal jo se på det hele tiden, og det fylder en del i et køkken. Så det må også gerne se lidt pænt ud, ud over at det selvfølgelig skal være praktisk og leve op til alle dine krav.

Shoppe køleskabet online? Tre gode grunde til hvorfor det er en god ide

Der er levering til hjemmet

Du har sikkert prøvet det før. At rende rundt i et storcenter eller på byens shoppingstrøg, og være træt i armene.

Træt fordi du slæber på 5 poser fulde med ting og sager, og har gjort det i lang tid. Og i øvrigt stadig mangler 3 butikker før du har fået alle tingene på din indkøbsliste. Sådan behøver det heldigvis ikke være.

Køber du dit køleskab online bliver den sendt hjem til dig – og så kan du købe lige så meget du vil.

Du har stadig mulighed for rådgivning når du køber online

Det gode ved at handle på nettet er at man nemt kan finde online guides til valg af det rigtige køleskab, ligesom du kan her på køleskabe.dk. Her kan du så sidde i ro og mag og få vejledning, i et tempo der passer dig. Tit vil vejledningen være lige så god eller bedre end den du får i butikken (sælgerne dernede kan jo ikke være eksperter i det hele) og har du opfølgende spørgsmål kan du altid kontakte webshoppen via deres telefonnummer eller chatfunktion.

Man slipper for at være tæt sammen med andre

Folks fornemmelser for pli, intimsfærer og afstand ryger hurtigt ud af vinduet når de går på shoppetur.

Særligt hvis det er en speciel shoppedag som Black Friday, januarudsalg, når der skal købes julegaver, eller bare når der er et særligt godt tilbud på køleskabe. Og så er det altså bare først til mølle, og hvis man skal mases sammen som sild i en tønde, så må man blive det.

Det slipper du heldigvis for hvis du køber online hvor der ingen andre mennesker er.

Hvis du kunne lide Køleskabe.dk

Ud over køleskabe.dk driver vi også siden tørretumbler.dk – prøv at giv den et besøg hvis du vil.

Måske kan du også lide:

Her på Køleskabe.dk skriver vi ikke kun om Køleskab – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: